Hendra kumbara dalan liyane lirik. Lirik Lagu Dalan Liyane dan Artinya Hendra Kumbara

√ Lirik Dan Terjemahan Lagu Dalan Liyane (Dan Artinya)

G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun.. Caranya untuk streaming gratis lagu Dalan Liyane tinggal ketik di browser last.

Next

Lirik Lagu Dalan Liyane

Fm C C Sopo seng kuat ditinggal lungo Am A Dm sopo seng atine ora loro F G Em kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen neng njero ati G C dewe wes ra dadi siji..

Lirik dan Chord 'Dalan Liyane' dari Hendra Kumbara

C Sopo seng kuat ditinggal lungo Am A Dm sopo seng atine ora loro F G Em kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen neng njero ati G C dewe wes ra dadi siji..

Next

Dalan Liyane

Outro: C Itulah, kunci gitar atau yang dinyanyikan Hendra Kumbara, serta lirik lagu Dalan Liyane.

Next

Lirik dan Chord 'Dalan Liyane' dari Hendra Kumbara

Reff: F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung siji Em Am seng ngati-ati..

Next

Lirik dan Chord 'Dalan Liyane' dari Hendra Kumbara

G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten F yowes ben mung tak pendem roso G sing ono ing njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo..

Next

Lirik Lagu Dalan Liyane dari Hendra Kumbara

G Esuk tekan sonten C Mergo sadar diri kulo C Dudu sinten sinten..

Next