Chord dalan liyane. Lirik dan Chord Lagu Dalan Liyane

Chord Gitar Lagu Dalan Liyane

G C sopo sing kuat ditinggal lungo..

Kunci Gitar Hendra Kumbara

G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten F yowes ben mung tak pendem roso G sing ono ing njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo..

Next

Lirik dan Chord Lagu Dalan Liyane

Baca: Baca: Video Klip Lagu - Hendra Kumbara : Tribunnews. Chorus yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati pesenku mung siji sing ngati-ati..

Next

Kunci Gitar Happy Asmara

Chorus yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati pesenku mung siji sing ngati-ati.. A Dm isoku mung nyuwun G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun..

Next

Chord Gitar Lagu Dalan Liyane

Transpose: Light Mode Dark Mode Capo fret 5 Intro :.. Capo di fret 5 Intro..

Next

Chord Gitar Dalan Liyane

F Yowes ben mung tak pendem roso G sing ono neng njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo..

Next

Kunci Gitar Hendra Kumbara

A Dm isoku mung mendem.. Reff : lilo atiku.. C G C Sopo sing kuat nandang kahanan Am A Dm sopo sing ora kroso kelangan F G Em ditinggal pas sayang sayange A Dm pas lagi jeru jerune G C kowe milih dalan liyane..

Next