Chordtela gusti kulo nyuwun paringono aftershine. Chordtela Oraiso Lali

Kunci Gitar Ora Iso Lali

G Am biasane rono rene aku nemu. Chord kunci gitar Ora Iso Lali Aftershine ft Damara De. Gitar Tutorial Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De Chord Penak Youtube G lintang ing wengi.

Chord Aftershine Lintang Ing Wengi

G C G tapi.

Next

Kunci Gitar Happy Asmara

C G mugo enggal di. F G Yen sayang koe aku salah. Am Em ing wengi iki.

Next

Lirik Lagu Esa Risty

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Damara De — Ora Iso Lali Chord Dasar dan Lirik Lagu ChordTelaNet. Sayangku ora mbok hargai.

Next

Chord Aftershine Lintang Ing Wengi

D G ati ikhlas kudu nrimo lan legowo.. Berikut cuplikan syair nyanyian teks dari lagunya.

Next

Chord Kunci Gitar Ora Iso Lali Aftershine ft Damara De

Damara De , Mending Golek Timbang Balen, Ra Kuat Nglakoni, Nangisi Lungamu feat. C ngelingke ati iki.

Next