Chord hendra kumbara dalan liyane. Chord gitar dasar dalan liyane

Chord Gitar Lagu Dalan Liyane

G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun..

Next

Kunci Gitar Happy Asmara

G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten F yowes ben mung tak pendem roso G sing ono ing njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo.. D Gm isoku mung nyuwun..

Chord Gitar Dalan Liyane

D Gm sopo sing atine ora loro.. G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten.. F Yowes ben mung tak pendem roso G sing ono neng njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo..

Next

Chord Hendra Kumbara

F Yowes ben mung tak pendem roso G sing ono neng njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo.. Downlad From Malaykord F G C Em Am A Dm G C.. Dm D Gm isoku mung nyuwun..

Kunci Gitar Hendra Kumbara

G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten F yowes ben mung tak pendem roso G sing ono ing njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo..

Next

Chord Gitar Lagu Dalan Liyane

Fm C C Sopo seng kuat ditinggal lungo Am A Dm sopo seng atine ora loro F G Em kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen neng njero ati G C dewe wes ra dadi siji.. Yowes ben mung tak pendem roso seng ono neng njero dodo tetep tak dongakno mugo urip mulyo..

Next

Lirik dan Chord 'Dalan Liyane' dari Hendra Kumbara

A Dm isoku mung mendem..

Next

Malay Gitar Kord: Hendra Kumbara

A Dm isoku mung nyuwun.. Berikut lirik dan chord 'Dalan Liyane'. Am A Dm isoku mung nyuwun..

Next