Chord sotya. Kunci Gitar Dru Wendra Wedhatama

Lirik Lagu dan Chord Gitar 'Sotya' Milik Dru Wendra Wedhatama

Outro : Artis : Fitri Alfiana Judul : Sotya Cipt. Reff : yo mung siji..

Next

Sotya

Intro: G Bm C D G Bm Iki tulising kidungku C D G Kanggo sira hapsarining kalbu G Bm Eseme kang manis madu C D G Dasar ayu parasmu kang tanpo layu Bm Em Nimas sesotyaning ati C D G Yamung ndiko kang sawiji Bm Em Langit bumi kang hanyekseni C D G Nalikane ngucap janji ono lathi G C Yo mung siji... Aku masih di sini untuk setia Aku masih di sini untuk setia.... Gilang Satyawan Capo di fret 1 Intro : kang..

Next

Kunci Gitar Fitri Alfiana

Intro iki tulising kidungku kanggo sira..

Kunci Gitar Fitri Alfiana

Reff : C F yo mung siji..

Next

Lirik Lagu dan Chord Gitar 'Sotya' Milik Dru Wendra Wedhatama

Deras hujan yang turun Mengingatkanku pada dirimu..

Next

Chord Kunci Gitar Sotya Dru Wendra Wedhatama

F G Am nanging tak lali lali tan biso lali.. Berikut ini adalah lirik dan "Sotya" dari Dru Wendra: Intro: G Bm C D G Bm Iki tulising kidungku C D G Kanggo sira hapsarining kalbu G Bm Eseme kang manis madu C D G Dasar ayu parasmu kang tanpo layu Bm Em Nimas sesotyaning ati C D G Yamung ndiko kang sawiji Bm Em Langit bumi kang hanyekseni C D G Nalikane ngucap janji ono lathi G C Yo mung siji... Reff : yo mung siji..

Next