Chord lagu ojo nangis. Chord Gitar Ojo Nangis

Chord Ojo Nangis oleh Ndarboy Genk

D G Dm cukup aku kelaran laran.. Reff : ojo nangis.. E Am kabeh sing tak perjuangke sio sio..

Lirik dan Chord Lagu Ojo Nangis dari Ndarboy Genk Halaman all

G yen tak teruske ro kowe.. Reff : ojo nangis.. G C Gm cukup aku kelaran laran..

Lirik dan Chord Lagu Ojo Nangis dari Ndarboy Genk Halaman all

D yen tak teruske ro kowe G D Em mending pisah.. G tresno wis rampung..

Chord Gitar Ojo Nangis

COM - Lagu populer dibawakan oleh beberapa penyanyi, salah satunya yang berduet dengan. E Am kowe bakal ngerti larane.. D yen tak teruske ro kowe..

Kunci Gitar Ndarboy Genk

A Dm kabeh sing tak perjuangke sio-sio.. E Am seng ilang ben ilang..

Next

Ndarboy Genk

Am wes kebacut getun D kulo nderek langkung G tresno wis rampung.. Reff C D C Bm Ojo nangis..

Next

Chord Ojo Nangis

C D C Bm aku nyerah.. F G C larane tak tanggung dewe..