Chord gitar wes tau tatu. Lirik dan Chord Lagu Tau Tatu

Lirik dan Chord Lagu Tau Tatu

Am saiki riko ilang c kegowo wong lanang liyan dm e am tego riko gawe isun warang.

chord gitar tau tatu

F G C arep ngancani aku tekan pungkase umurku. Dapatkan update berita pilihan dan breaking news setiap hari dari Kompas. E Am wis tau tatu..

Next

Lirik Lagu Vita Alvia

G sing wes tau tatu. Am paribasane riko F kelaksan nyanding isun..

Kunci Gitar Happy Asmara

A Dm masio wayah susah karo kere.

Next

chord gitar tau tatu

Chorus kadung besok atinisun wis riko duweni sun jaluk.. Am Em rasane ati iki F C koyo keno mowo Am Em barang wes ngerti F G neng mburiku kowe ngeliyo.

Next

Kunci Gitar Vita Alvia

Chord ardha tatu lelakon capo di fret 6 intro.

Next