Download lagu ora biso lali aftershine. Chord Kunci Gitar Ora Iso Lali Aftershine ft Damara De

Kunci Gitar Ora Iso Lali

Setelah berkali kali belum mendapat kesempatan di jalur masuk PTN SNMPTN UGM SBMPTN UGM tetap berdiri. Kunci Gitar Aftershine Ft.

Next

Wallpaper Pemandangan Malam Hd Android

Bb F lamlamen sito po ayu F C Nganti mati ora biso lali F lha kae lintange mlaku Interlude F Bb F C F Verse 2 F Sineksen lintange luku semono Bb F janji prasetyaning ati.

Next

Kunci Gitar Aftershine Ft. Damara De

Dari semua gambar kaligrafi bismillah dibawah saya paling suka urutan pertama. Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. Didi Kempot - Pati Isin.

Next

Kunci Gitar Aftershine

Am eluh sing tumetes Em. D G Sak jane aku iso nglarani. Dm Kowe sing paling tak tresnani.

Next

Kunci Gitar Ora Iso Lali

Single lainnya dari Anisa Salma di antaranya Ojo Nesu Nesu, Lagu Untuk Kamu, Lintang Ati, Sotya, dan Harusnya Aku. Musik campursari milik Didi Kempot yang hampir semua liriknya bercerita tentang patah hati tengah merasuki kalangan milenial dan mampu menembus lintas generasi.

Next

Chord Ora Biso Lali

Lirik Lagu Sotya iki tulising kidungku kanggo siro hapsarining kalbu eseme kang manis madu dasar bagus parasmu kang tanpo layu kangmas sesotyaning ati yo mung ndiko kang sawiji langit bumi kang hanyekseni nalikane ngucap janji ono lathi yo mung siji sesotyaku memanikku mung kangmas wong bagus panyuwunku mugo kangmas ora lali marang janji setiamu nanging kabeh kuwi muspro eling kalamun pupusing tresno wes tak cubo nglalekke sliramu nanging tak lali lali tan biso lali iki tulising kidungku kanggo siro hapsarining kalbu eseme kang manis madu dasar bagus parasmu kang tanpo layu kangmas sesotyaning ati yo mung ndiko kang sawiji langit bumi kang hanyekseni nalikane ngucap janji ono lathi yo mung siji sesotyaku memanikku mung kangmas wong bagus panyuwunku mugo kangmas ora lali marang janji setiamu nanging kabeh kuwi muspro eling kalamun pupusing tresno wes tak cubo nglalekke sliramu nanging tak lali lali tan biso lali nanging tak lali lali tan biso lali Terjemahan Lirik Lagu Berikut ini terjemahan lirik lagu "Sotya" atau berarti "Berlian" dari Eny Sagita dalam bahasa Indonesia. Dapatkan lagu favoritmu disejumlah layanan music streaming Spotify, Joox, Langit Musik, Google Play, Pandora, SoundCloud, Deezer, Amazon Music, iTunes, Apple Music dan media streaming lainnya. G A bakal tak eleng-eleng tekan mati.

Next

Kunci Gitar Aftershine

Chord ora biso lali. Wallpaper Pemandangan Malam Buat wallpaper keren dan lain dari yang lain kita akan bahas untuk kalian dengan beberapa jenis seperti gambar wallpaper cantik dan kalian juga dapat menggunakanya di hp android. F Dm kowe ra ngerti aku iki E Am bingung noto ati.

Next

Download lagu Nella Kharisma

Chorus Gusti kulo nyuwun paringono.. Am Em F G C Dm E Am howo adem ing wayah wengi Em rembulan sing dadi saksi F nyimpen janji G C marang wong sing tak tresnani Dm koyo ombak ning segoro Am kebacut nandang tresno F. Sayangku ora mbok hargai.

Next