Chord gitar buleud sunda. Chord Remix Teler

Lirik dan Kunci Gitar Lagu Hayang Kawin, Lagu Sunda Populer

F kasalahan sami E mani neungteuli..

Next

Buleud

F G Am Duh.....

Bo Chord Buleud

COM - Lihat chord kunci gitar dan lirik lagu Hampura yang dinyanyikan Intro : Am F G F Am 2x Am G Am Bulan... Mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen..

Bo Chord Buleud

Transpose: Light Mode Dark Mode Intro : mapai jalan satapak ngajugjug ka hiji lembur henteu karasa capena sabab aya nu diteang.. D Em Sama-sama mereka dapat merasakan Am G Teler-teler boleh saja B Em Jangan sampai keterlaluan Am G Kalau teler hati hati B Em bisa kemasukan syetan Kembali ke atas outro : Em….. Transpose: Light Mode Dark Mode Intro :..

Next

Kunci Gitar Doel Sumbang

Intro Am G F Am Am tega tegana.. Em D Hampir tiap malam mahunya.. Chord Musisi : feat Judul : Pencipta : Album : … Rilis : Produser : dan Genre : Fm Cm Db Eb Fm Cm Lain sakali anjeun teh ngulang-ngulang deui Db Bbm Kasalahan sami C Meuni neungteuli nganyeunyeuri Db Eb Fm Ha...

Next

Chord Kunci Gitar Dasar Jodo

ID - Berikut lirik lagu 'Buleud' yang dipopulerkan oleh penyanyi dangdut senior. Reff : menit ieu abdi pamit..

Next

√ 17+ Kumpulan Lirik & Chord Kunci Gitar Lagu Sunda (Nusaena)

Dm kajeun asa beurat ngalengkah Am kajeun abdi can boga arah F G abdi buleud, buleud, buleud..

Lirik dan Kunci Gitar Lagu Hayang Kawin, Lagu Sunda Populer

Chord Lagu Buih Jadi Permadani Exist Malaysia Kunci Gitar Lirik. Chord Lagu Sunda Darso Dibawah ini merupakan lagu lagu Darso yang populer dan mudah dimainkan untuk orang sunda yang baru belajar gitar, nada dasar mudah dimainkan. Intro saha nu ridoeun didua keun ditilukeun..

Next