Chord opo ra ngelingi sopo sing ngancani. Lirik Lagu dan Chord Gitar Iso Tanpo Kowe

Bo Chord Iso Tanpo Kowe

C Aku iso tanpo koe.. F opo ra ngelingi.

Next

Lirik Lagu 'Iso Tanpo Kowe' Dipopulerkan Oleh Happy Asmara

Kowe milih kae sing bagus rupane sing sugih bandane bedo aku opo anane.. Dm Am tanpo tresnamu meneh.

Next

Bo Chord Iso Tanpo Kowe

A Bm nanging saiki kahanane uwis bedo.

Next

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe

Reff : opo ra ngelingi..

Bo Chord Iso Tanpo Kowe

Adella, kunci gitar Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Lirik Lagu dan Chord Gitar Iso Tanpo Kowe — Happy Asmara.

Next

Chordtela Iso Tanpo Koe

D G elingke sumpah lan janji.. Em Am sopo sing nulungi.

Next

Chord Opo Ra Ngelingi Sopo Sing Ngancani

Dongaku nggo kowe langgeng selawase. Chord Kunci Gitar Iso Tanpo Kowe lirik lagu cover Safira Inema Sathya Indra Opo ra ngelingi Sopo sing ngancani Sopo sing nulungi pas kowe susah ati.

Next

Chord & Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe

C G tresno iki roso perih Am nanging wis kadung jeru ati. D rasah mikir aku..

Next