Chord cidro 2. Bo Chord Cidro 2

Chord Cidro 2

B F lilo awakku iki wes lilo..

Next

Chord Gitar Cidro 2

Chorus lungo awakku sing kudu lungo..

Next

Kunci Gitar CIDRO 2 Panas panase srengenge kui

G m D m catu sing ning atiku.. E B yen pancene uwes nasibku.. G m D m senajan loro ning jero dodo..

Chord Gitar Cidro 2

E B tego-tegone sliramu..

Next

Chord Cidro 2

Reff: B F lungo awakku seng kudu lungo.. Reff: lungo awakku seng kudu lungo.. Chorus lungo awakku sing kudu lungo..

Kunci Gitar CIDRO 2 Panas panase srengenge kui

C m F B kudu pisahan karo awakmu…. B F lungo awakku seng kudu lungo..

Next

Kunci Gitar Cidro 2 (Lungo Awakku)

C m F B yen sliramu kuwi cidro.. E B yen pancene uwes nasibku..

Next