Biarlah lirik. Lirik Lagu Biar

Lirik Lagu Killing Me Inside

Aplikasi ini dalam tahap pengembangan. Terima kasih sudah mengunjungi liriklagukristiani. Lirik " Biarlah" dari ini dipublikasikan pada tanggal 1 November 2007 14 tahun yang lalu.

Next

Lirik Lagu Masa Lalu

Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX, Youtube dan lainnya. Dan tak mungkin ku bertahan Meski telah ku coba Semuanya tak berguna Terbuang sia-sia Reff: Dirimu dihatiku sudah terlalu lama Biarlah ku mencoba untuk tinggalkan semua Reff: Dirimu dihatiku sudah terlalu lama Biarlah ku mencoba untuk tinggalkan semua Reff: Dirimu dihatiku sudah terlalu lama Dan biarlah ku mencoba untuk tinggalkan semua Hey!. Mari bergabung di Grup Telegram "Kompas.

Next

Lirik Lagu Biarlah Berpisah

Anda harus install aplikasi Telegram terlebih dulu di ponsel. Provide quotes to support the facts you mention. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul.

Next

Lirik Lagu Biarlah

If this song really means something special to you, describe your feelings and thoughts. Don't hesitate to explain what songwriters and singer wanted to say. Lagu ini ada di dalam album Self-titled yang didistribusikan oleh label Crooz Records.

Next

Lirik Lagu Killing Me Inside

Baca juga: Simak lirik dan chord lagu "Biarlah Rahsia" dari Siti Nurhaliza berikut ini. Dan tak mungkin ku bertahan Meski telah ku coba Semuanya tak berguna Terbuang sia-sia reff: Dirimu dihatiku sudah terlalu lama Biarlah ku mencoba untuk tinggalkan semua Wowowo.

Next

:: Lirik Lagu Kristiani: BIARLAH ROHMU MENYALA

Reff: Dirimu dihatiku sudah terlalu lama Biarlah kumencoba untuk tinggalkan semua Dan tak mungkin ku bertahan meski telah kucoba Semuanya tak berguna terbuang sia-sia... Lirik Lagu Biarlah Semua yang berlalu Telah menjadi kenangan Dan seakan kulupakan Karena ku tak sejalan Wowowo.

Next

:: Lirik Lagu Kristiani: BIARLAH ROHMU MENYALA

Belum ada info detil tentang single ini. Single lainnya dari Killing Me Inside di antaranya Menuju Cahaya, Luka, Hilang, Kau Dan Aku Berbeda, dan For One Last Time The Torment Part II.

Next

Lirik Lagu Nidji

Lirik Lagu Biar — Yonnyboii feat MK Lirik Lagu Biar — Yonnyboii feat MK Banyak masalah bermain di kepala jika diriku lepas pastu aku terlupa jalan untuk pergi atau jalan kembali diri tidak berani tapi ku harus pergi mata tertutup dengan banyak rahsia diriku curiga apa maksud dunia jika jiwa ku mati masihkah aku hidup aku selalu memang akan pintu ku ditutup layakkah ku hidup layakkah aku mati layarkan aku dengan mimpi tidur di muka bumi luasnya ilmu budi bukan dipressi isi hati aku gelap yang jarang untuk mencari jiwa ku celaru ku selalu berlari dari apa masalah yang sering mengejari khabar itu khabar ini apa khabar aku yonny biarlah tak boleh tak boleh kalau aku gila korang tu siapa kalau aku salah betul tu apa biarlah semua tak boleh aku nak keluar biar bergolek janji ke depan hidup ku terbalik biarlah tak boleh tak boleh tak boleh tak boleh tak boleh tak boleh Kaki penat berlari Tiada siapa yang tahu Mengejar impian mimpiku Yang tak pernah tentu Tangan selalu memberi Walaupun kau tak mahu Dan tiada yang bagi Bila waktu ku perlu Hati ku rapuh Layaran makin jauh Tarikan adiksi Layanan tuk menipu Warasku makin buntu Fikiran bercelaru Eh sial lah Tak boleh tak toleh dah Sumpah aku tak mampu Dunia menipu Aku tak rela Membela jiwa Aku tak sanggup Tolong tutup pintu Aku tak aku tak sanggup biarlah tak boleh tak boleh kalau aku gila korang tu siapa kalau aku salah betul tu apa biarlah semua tak boleh aku nak keluar biar bergolek janji ke depan hidup ku terbalik biarlah tak boleh tak boleh tak boleh tak boleh tak boleh tak boleh Baca Juga Di blog ini, kami hanya memaparkan lirik lagu.

Next