Kunci gitar pingal. Bo Chord Pingal

Chord Gitar Lagu Pingal

D G wes ngelakoni tekan semene.. G C wes ngelakoni tekan semene..

Next

Kunci Gitar GuyonWaton

E A wong sing paling..

Next

Chord Gitar Lagu Pingal

E turut dalan kekepan kudanan Am saiki nyatane.. G C nanging saiki atimu ono wong liyo..

Next

Chord Gitar Lagu Pingal

A turut dalan kekepan kudanan Dm saiki nyatane.. Bm kowe tak boncengke.. E turut dalan kekepan kudanan Am saiki nyatane..

Next

Chord dan Lirik Lagu Pingal Cover Denny Caknan, Mudah Dimainkan

C D ibarat esuk mendung..

Next

Kunci Gitar GuyonWaton

Em kowe tak boncengke.. Single terbarunya tersebut merupakan ciptaan Andry Priyanta dan telah dirilis pada 31 agustus 2021. E A nanging saiki atimu ono wong liyo..

Next