Pidato bahasa sunda tentang bersyukur. 13+ Contoh Pidato Bahasa Sunda Singkat Terbaru dan Terlengkap !

Contoh Teks Pidato Mensyukuri Nikmat Allah SWT

Mo4xfiab Ghyem from assets. Tah kembangkeun we arti hirup anjeun jeung inget, daripada duit anjeun di pake udud di durukan pan leuwih sae di mangfaatkeun kanu lian nu loba mangfaat hade kangge awak atanapi masa depan anjeun.

Next

Contoh Pidato Bahasa Sunda Yang Panjang at Pidato

Henteu ngan di Indonsia tapi nagara-nagara di dunya geus ngalakukeun usaha panyegahan global warming. Dina dunia medis hartina narkotika the nyaeta obat bius atau obat penenang, anu dipasihkeun ka para pasien anu bade dioperasi.

Next

Contoh Teks Pidato Mensyukuri Nikmat Allah SWT

Bade eta kotor jasmani atanapi kotor rohani, upami meresihan kokotor jasmani urang teh kedah mineng mandi, meresihan lingkungan, jeung sagala kokotor anu bisa nyebabkeun panyakit di diri urang. Urang sadaya salaku generasi penerus bangsa bisa ngamajukeun bangsa tina sagala bidang. Eta dua istilah, boh narkoba boh napza teh ditujukeun ka kelompok senyawa anu umumna ngabogaan resiko kacanduan pikeun nu makena.

Teks Pidato Bahasa Sunda tentang Bersyukur, Singkat dan Padat dan Lengkap

Nu matak tong haying make narkoba, atawa zat adiktif lainna nu matak ngarusak kahirupan urang ayeuna atawa anu bakal datang. Zat Adiktif Liana Zat adiktif liana nyaeta zat — zat salian ti narkotika jeung psikotropika anu bisa ngalantarankeun pamakena hese eureun, gumantung pisan kana eta zat, diantarana: 1. Begitu yang dapat admin bagikan mengenai teks ceramah jujun junaedi bahasa sunda..

Next

Contoh Pidato Bahasa Sunda Singkat Berbagai Tema

Anda bisa menjelaskan secara rinci, dari mulai pembukaan sampai akhir pidato. Teks pidato bahasa sunda terbaru 2022 tentang isra mi'raj nabi muhammad yang singkat. Mugi-mugi ieu biantara teh aya mangpaatna kanggo sadayana.

Next

Contoh Teks Pidato Mensyukuri Nikmat Allah SWT

Pidato Bahasa Sunda Syukur : Ghazali syukur ceramah dalam bahasa sunda.. Dina waktos ieu abdi bade ngadugikeun pentingna urang ngajaga kasehatan kanggo hirup urang sadayana. Sholawat sinareng salam mugia salamina tetep ka jungjunan alam pemimpin para utusan nabiyina wahabibina Muhammad SAW.