Ndx a.k.a apa kabar mantan. Lirik Lagu NDX A.K.A

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan dari NDX A.K.A

Reff : apa kabar wong sing tau tak sayang.. Bb C ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

Next

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan dari NDX A.K.A

Masa lalu tetaplah masa lalu yang harusnya tidak lagi diulang karena pasti akan mengalami akhir yang sama. A : Apa kabar wong sing tau tak sayang Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Susah seneng janjine bebarengan Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan Atiku ra bakal serapuh kuwi Masalah percintaan tak pikir keri Masa lalu ra perlu tak baleni Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali Tangise ati iki mergo kowe sing njalari Bahagiaku hancur ketika tresno iki dibagi Cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi Terima kasih luka ini, sekian ku pamit pergi Apa kabar wong sing tau tak sayang Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Susah seneng janjine bebarengan Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan Atiku ra bakal serapuh kuwi Masalah percintaan tak pikir keri Masa lalu ra perlu tak baleni Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali Raiso di baleni getun kui tibo mburi Koe mbien ra kelingan po pas aku mbok larani Saiki koe ngemis njaluk aku akon bali Yo sorry sepurane ati iki wis ra sudi Saiki lungamu ora bakalan tak gondeli Opo meneh ora mungkin nganti koe tak tangisi Sementara tak ngene wae aku dewe wani Matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani Mas kang mas sing sepurane tenan Mbiyen tau gawe atimu kelaran Tak kiro dee iki luwih sayang Jebul akhire tresnoku nggo dolanan Po ra kroso sampean tak kangeni Pengen dadi siji kabeh dibaleni Tulong ngertio isi ati iki Sumpah matiku rabakal tak larani Apa kabar wong sing tau tak sayang Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Susah seneng janjine bebarengan Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan Atiku ra bakal serapuh kuwi Masalah percintaan tak pikir keri Masa lalu ra perlu tak baleni Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali Apa kabar wong sing tau tak sayang Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Susah seneng janjine bebarengan Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan Atiku ra bakal serapuh kuwi Masalah percintaan tak pikir keri Masa lalu ra perlu tak baleni Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali. Hingga saat ini single ini telah disaksikan sebanyak 2,8 juta kali oleh para pengguna youtube.

Next

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan dari NDX A.K.A

Video lagu yang tayang perdana pada 29 Maret 2021 melalui channel youtube NDXAKA TV.

Next

Kunci Gitar NDX A.K.A

Am Dm masalalu ra perlu tak baleni.. Lagu ini dirilis pada 3 April 2021 dan kini dapat didengar di berbagai platform musik digital. Gm C masalah percintaan tak piker keri..

Next

Lirik dan Chord Lagu Apa Kabar Mantan dari NDX A.K.A

F Bb hey apa kabar mantanku sing tau neng atiku C F kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu Dm Gm mbien bubare mergo koe ono sing liyane Bb waton minggat ninggal lungo C aku sing ono neng kene F Bb tangise ati iki mergo koe sing njalari C F bahagiaku hancur ketika tresno iki di bagi Dm cerita cinta sing tak bangun Gm nganti tibo tangi Bb C terimakasih luka ini sekian ku pamit pergi Reff : F Bb apa kabar wong sing tau tak sayang..

Next

Lirik Lagu NDX A.K.A

Bb C ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

Next

Kunci Gitar NDX A.K.A

Usut punya usut ternyata pilihan mantannya tersebut tidaklah lebih baik dan hanya ingin bermain-main saja. Transpose: Light Mode Dark Mode Capo di fret 5 Intro :..

Next

Lirik dan Chord Lagu Apa Kabar Mantan dari NDX A.K.A

Gm C apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Am Dm susah seneng janjine bebarengan..