Chord gusti paringono aku kuat ati. Lirik dan Chord Lagu Kuatno Aku

Kunci Gitar OraRewel

C Dm E Am elingo mugo kowe ora dadi gelo F C Am mergo gelo lan kuciwo Dm G C G tibone ning mburi..

Next

Kunci Gitar Happy Asmara

Dm Em kowe kudu lilo F G C kowe kudu nerimo lan legowo..

Next

Kunci Gitar Arga Marvel

C Dm E Am elingo mugo kowe ora dadi gelo F C Am mergo gelo lan kuciwo Dm G Am tibone ning mburi.. Reff : - Gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong seng paling tak sayangi.. Capo di fret 5 Intro kowe seng mbiyen tau ning atiku seng tau nggawe seneng uripku saiki wes lungo..

Next

Kunci Gitar Denny Caknan feat. Ilux ID

F G C Tak terimo.. Transpose: Light Mode Dark Mode Capo fret 2 Intro :.. Musik : - setiaku wes ra kurang kurang sayangku ning kowe yo te..

Next

Kunci Gitar TTM Akustik ft. Andien

Reff : - Gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong seng paling tak sayangi..

Next

Kunci Gitar TTM Akustik ft. Andien

Reff : Duh Gusti paringono aku kuat ati mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati.. Berikut ini adalah lirik dan chord lagu "Kuatno Aku" dari Ilux ID dan Denny Caknan: Baca juga: Intro : F G Em Am Dm Fm G C F Kowe sing biyen tau ning atiku Dm G Sing tau gawe seneng uripku Em Saiki wes..

Next