Chordtela ndx kelingan mantan. Kunci Gitar Ojo Rusak

Kunci Gitar Ojo Rusak

Reff : mungkin memang benar serahkan pada Tuhan yang terbaik untukku dan dirimu..

Next

Chord Apa Kabar Mantan

C D teko tenang kabeh uwis tak gawe..

Next

Kunci Gitar Chord NDX A.K.A

Am D apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Bm Em susah seneng janjine bebarengan..

Next

Kunci Gitar Chord NDX A.K.A

G senajan kowe wes ra neng kene.. C D ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

Next

Kunci Gitar NDX A.K.A

Am D masalah percintaan tak piker keri..

Chord Apa Kabar Mantan

Transpose: Light Mode Dark Mode Intro : - Reff: Kowe tau ning uripku tansah ono ning atiku ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung.. Reff : mungkin memang benar serahkan pada Tuhan yang terbaik untukku dan dirimu... Bm Em masalalu ra perlu tak baleni..

Next